Om oss – KOLON

Om oss

KOLON

Kolon Privatistskole har siden 2016 spesialisert seg på å tilby undervisning i fag fra videregående skole. Vår ambisjon har alltid vært å ha fullt fokus på kundeverdi og har således tilpasset våre produkter til segmentet vi opererer innen. Vi har lang erfaring med å følge privatister gjennom ulike kurs og ser en høy gjennomføringsgrad for de som følger våre kurs. Resultatet av å jobbe kundeorientert og ha tett dialog med nåværende og tidligere privatister, er at våre produkter speiler et faktisk behov i markedet. Vi har derfor utviklet nettkurs som kombinerer forhåndsinnstilte videoer med on-demand leksehjelp. Dette gir studentene mulighet til å se, lytte, stoppe opp, notere, repetere og jobbe seg gjennom pensum i eget tempo.


Ann Kristin

Ann Kristin brenner for at den enkelte skal finne sin læringssti og er opptatt av å finne morgendagens løsninger innen læring. Hun elsker å jobbe med strategi, utvikling og sy sammen nye løsninger. Hennes største ønske er at alle skal møte de beste pedagogene. Ann Kristin har lang erfaring som rådgiver og brenner for å coache frem privatister som har gått seg vill i læringsformatet, mistet fokus, eller trenger rådgiving for å finne beste veien til målet.


Christine

Christine er KOLONS standup-komiker. Ingen kan gjøre dagen gøyere enn Christine. Hun skaper alltid god stemning og privatister og lærere anser henne som en de har lyst til å henge med. Til tross for sin supersosiale adferd, så elsker hun å dypdykke i detaljer. Christine har ansvar for drift, ansettelse av de dyktige lærerne og ivareta privatistene i rådgivningssituasjoner. Dette gjør at privatistene som møter henne i rådgivningssituasjoner føler seg enormt sett og trygge på at planen de har satt er gjennomførbar. Christine er en trygg havn som rådgiver og med sine 10 år i faget, så er det ikke en problemstilling hun ikke har vært borti.


Hilde

Hilde har lang erfaring med undervisning av barn og unge via vitenshow. Hilde er en ekstremt god formidler og flink til å få folk engasjert i læringssituasjoner. Hennes unike måte å bryte ned pensum i matte, biologi og naturfag til små enkeltkomponenter gjør at privatister har fått troen på seg selv og mestrer fagene. Det er ikke få eksempler hvor Hilde har fått privatister som i utgangspunktet ikke liker realfag til å elske det. Hennes formidling kan ikke bare beskrives, den må oppleves.


Christina

Christina er privatist selv på vei mot drømmestudiet i psykologi. Hennes dyrebare erfaringer med både oppturer og nedturer gjør henne til en ypperlig rådgiver. Hun vet hvordan du skal strukturere hverdagen din for å lykkes og er der for deg når du kjenner at motivasjonen hangler. Hun er å finne på Snap, via zoom og ikke minst på chatten - tilgjengelig for både en pep talk og hjelp til å finne kursen din videre. Hun er en mester på å finne den beste læringsformen som passer for at nettopp du skal nå dine mål.


Joachim

Joachim er KOLONs tekniske ekspert. Joachim elsker å hele tiden utvikle og automatisere til det beste for privatistene. Han har passion i alt han gjør, og brenner for å modernisere alle løsninger som tilbys innen skole slik at den enkelte skal kunne finne sin læringssti raskest mulig.

Sale

Unavailable

Sold Out